THE SIMS 4 - ARBETA SOM DOKTOR

Hej!

På The Sims hemsida har dom idag berättat för oss hur en dag som en doktor i det kommande kan se ut.
 
Jag kopierar allt dom skrivit så ni kan läsa :*
 

Det har aldrig varit roligare att rädda liv!

I april kommer dina simmar att ta kommandot på arbetet i The Sims 4 Dags att jobba Expansion Pack. Du kommer att kontrollera allt dina simmar gör medan de tar sig an tre aktiva karriärer, vare sig det blir att rädda liv som en djärv doktor, lösa brott som en orädd kriminalare eller skapa uppfinningar som galen forskare. Du kommer även att kunna sätta dina simmars företagsamhet på prov när du skapar unika butiker. Dessutom finns det nya lokaler, fler färdigheter och chans att bli vän med några rymdvarelser!

Idag ska vi gå igenom en dag i livet för en doktor på den nya sjukhuslokalen. Du kan även kolla in en doktorsim i arbete i vår senaste video: The Sims 4 Dags att jobba: Officiell speltrailer för doktor.

Klockan är 09:00. Doktor Padma Arani, kirurg, tar några steg mot sjukhusköket för att börja sin arbetsdag.

Dr Aranis första patient väntar på henne. En manlig ungdom, lätt överviktig, som känner sig lite hängig. Det är skönt att börja dagen med ett lätt fall. Dr Arani skickar honom först till röntgenapparaten, som en ren rutinåtgärd. Sen låter hon honom sätta sig på undersökningssängen för att kolla hans ögon, hans öron och hans temperatur. Dr Arani är på väg att samla in mer data till sin diagnos genom att ställa sin patient på löpbandet, när en gravid kvinna störtar in genom sjukhusdörrarna.

Hon ska föda! Dr Arani har jour och hon visar snabbt in kvinnan till operationsbordet för att förlösa barnet. Det är första gången hon gör det här. Det är läskigt, men bebisen kommer ut glad, frisk och trygg. Både barnet och mamman mår bra.

Pust!

Åh, nej! Dr Arani glömde bort sin första patient! Hon ställer honom på löpbandet för att komma fram till en diagnos. Hon låter honom slita tills han är utmattad och lite smalare, men redo för diagnos. Det visar sig att han har en lindrig släng av fjärt och fnitter, något som kan botas utan någon större behandling.

Nu är det eftermiddag. Några koppar kaffe och ett snabbt mellanmål ger dr Arani nya krafter. Hon har en viktig operation att utföra på det nya operationsbordet. Operationen är lång och krävande, och lite kladdig, men det är hennes specialitet – hon är känd för att plocka bort alla sorters kladdiga, viktiga organ bättre än någon annan på sjukhuset!

Dagen slutar tack och lov utan några hembesök. Som skicklig kirurg måste dr Arani ibland lämna sjukhuset för att ta hand om simmar i kvarteret. Normalt är det ingen fara, men hon är så utmattad efter dagens aktiviteter att hon är tacksam över att få åka hem direkt.

Så kan en arbetsdag i en doktors liv se ut. Simmar som väljer den här karriären måste balansera behoven hos flera patienter, sina egna behov (en glad doktor är en bra doktor) och de dagliga kraven på ett livligt sjukhus. De diagnostiserar även patienter och använder olika medicinska apparater. Den här karriären levererar allt man kan vänta sig av ett sjukhusdrama på tv. Ditt sjukhusdrama!

Vi hoppas att du gillade den här tjuvtitten på doktorskarriären. Nästa vecka ska vi avslöja mer om livet som kriminalare. Häng med!

 
 

 

(Från The Sims hemsida)


ÅH JAG ÄR SÅ TAGGAD!! Ni måste verkligen se videon, då får man se ännu mer hur en doktor jobbar!

Jag ska verkligen köpa spelet och då kommer självklart en recension<3

Kan inte få vänta att pröva alla dessa nya jobb. Det ska bli kul att det blir ännu mer verklighetstroget!

Vad tycker ni? :)<3

 
Allmänt | | Kommentera |
Upp